Despre Noi

Cine suntem si ce facem noi?

poza1

P&B Company reprezinta solutia potrivita pentru intretinerea si reparatia masinii tale.
Vazand potentialul urias al pietei serviciilor de intretinere auto,am hotarat sa intram pe piata la sfarsitul anului 2006, cu un personal calificat, cu o experienta vasta in acest domeniu.

Compania noastra pune accent pe nevoile clientului, incercand sa-i ofere solutia cea mai avantajoasa atat ca si calitate, cat si ca si pret. Optam pentru colaborari pe termen lung, reusim sa stabilim chiar si relatii de prietenie cu clientii nostri datorita serviciilor de calitate, dar si sinceritatii personalului nostru. Clientii fideli companiei noastre sunt rasplatiti cu anumite reduceri, in functie de serviciul oferit.

In momentul in care un client ajunge la noi, ii prezentam starea exacta a masinii lui si il lasam pe el sa aleaga daca o piesa care mai functioneaza normal 2000-3000 de km va fi inlocuita la prezenta in service sau se va remedia cand este cazul.

Compania noastra lucreaza in general pe baza de programari, pentru o mai buna organizare a timpului, dar si pentru oferirea unei solutii in timp util.
Daca optati pentru servicii de calitate, dar si pentru promptitudine si sinceritate, va asteptam la sediul companiei noastre!